BIZnews

Global Finance magazin – Sberbank najbolja banka u Srednjoj i Istočnoj Evropi u dvije kategorije

Global Finance magazin je ponovo prepoznao dostignuća Sberbank u digitalnom bankarstvu. Ove godine, Sberbank je proglašena najboljom bankom u Srednjoj i Istočnoj Evropi u dvije kategorije: Plaćanje računa i Inicijative za sigurnost informacija.

Sberbank - Hub.hr

Konstantno radimo na unaprjeđenju naših digitalnih proizvoda namijenjenih sektoru stanovništva. Nagrade Global Finance-a su još jedno priznanje za naš uspjeh u ovoj oblasti“, – izjavio je Alexander Torbakhov, član Uprave Sberbank.

Nastavit ćemo naš rad na poboljšanju digitalnih usluga kako bismo premašili očekivanja naših kupaca“.

Elektronsko bankarstvo koje je u ponudi Sberbank BH omogućava pregled stanja i transakcije po svim računima otvorenim u banci, kako u domaćem, tako i u međunarodnom platnom prometu, značajno niže provizije za transakcije plaćanja, te dodatnu sigurnost plaćanja putem SMS obavijesti nakon izvršene tansakcije. Dodatni elementi sigurnosti su i sms verifikacija ulaska u sistem, ali i sms verifikacija svake transakcije. Više informacija o ovoj usluzi možete naći na www.sberbank.ba.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh