BIZnews

Budi svoj i prenesi broj

Prenesite broj u m:tel mrežu i uživajte u duplim bonusima za mobilni internet!

Želite li da prenesete broj u m:tel mrežu, sada je pravi čas. Pored velikog izbora Moj Mix tarifnih modela koje vas čekaju u m:tel-u, a u kojima sami birate bonuse po vašoj mjeri, dobićete i duple bonuse za mobilni internet, za sve vrijeme trajanja ugovora (24 mjeseca).

Surfovanje po brzom internetu, uz i do 40 GB mjesečno, sada je postala stvarnost.

Pored toga, uz Moj Mix tarifne modele možete odabrati i jedan od najnovijih telefona iz m:tel ponude, te plaćati ih na rate do 24 mjeseca bez kamata.

Vaš broj možete da prenesete u mrežu m:tel-a, a da i dalje koristite isti broj kojeg znaju svi vaši prijatelji i saradnici.

Da biste prenijeli postpaid broj u m:tel mrežu, potrebno je da izmirite obaveze prema bivšem operatoru i da podnesete zahtjev za prenos telefonskog broja na jednom od m:tel prodajnih mjesta.

Prenesite broj i uživajte duplo više, uz m:tel i Moj Mix.

Ponuda važi od 1.10 do 31.12. 2016. godine.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite web stranicu www.mtel.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh