BIZnews

Vrijedno priznanje za brendove Poli i Perutnina Ptuj: Još jedna potvrda kontinuiranog kvaliteta

Na velikoj manifestaciji dodjele priznanja najboljim brendovima u BiH u segmentu roba široke potrošnje, koju su organizirali istraživačka agencija Nielsen i IN Store magazin, nagradu za „MUST HAVE“proizvode dobili su i proizvodi iz kompanije Perutnina Ptuj-BH doo Breza.

U Hotelu Holiday, pred nekoliko stotina predstavnika najvećih trgovaca iz BiH, u kategoriji meso i mesne prerađevine, na svečanoj promociji priznanja su dobili brendovi Poli (salama) i Perutnina Ptuj Natur (pakovano meso).

“Priznanje ove vrste predstavlja privilegiju prvenstveno zbog načina izbora, ali i zbog toga što se ovaj izbor na tržištu BiH radi prvi put. Izbor su radili trgovci i upravo oni su se opredijelili koji proizvodi se trebaju naći na policama svih trgovina, ali i u svakom domaćinstvu. Pored zahvalnosti agenciji Nielsen i InStore magazinu za organizaciju manifestacije ove vrste, iskoristio bih priliku i zahvalio se na nesebičnom doprinosu svom timu i svim uposlenicima kompanije Perutnina Ptuj-BH koji vrijedno rade i predano brinu o svakom našem proizvodu. Veliki trud i napor je iza nas, a definitivno ćemo se još više truditi da opravdamo i zadržimo dostignuti nivo percepcije trgovaca i naših konzumenata. Priznanje „Must have“ za nas predstavlja još jednu potvrdu da smo na dobrom putu”, istakao je Mladen Andrić, direktor kompanije Perutnina Ptuj-BH.

U ime dobitnika Perutnina Ptuj-BH nagradu je preuzeo Almir Hodžić, marketing manager kompanije, nekrijući zadovoljstvo i ponos na činjenicu da su pobijedili u konkurenciji sa oko 400 nominiranih brendova koje je predložila istraživačka agencija Nielsen, a birali trgovci iz BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh