BIZnews

Novi ured GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo u Mostaru

25.6.2019. godine od 13:00 sati na usluzi svim građanima Mostara i okoline

Svečani čin otvaranja vrata i ozvaničenja početka rada ureda će početi u 13:00 sati.

„Naš novi ured u Mostaru je prozvod ujedinjenosti ureda GRAWE 1 Mostar i ureda akvizirane kompanije VGT. Sretni smo što će od sada na jednom mjestu svi građani Mostara, imati mogućnost upoznati se sa našim vrhunskim ponudama, te se detaljno informisati o brojnim aktuelnim pogodnostima. Novim, zajedničkim uredom, s potpuno novim ambijentom, cilj nam je unaprijediti, pojednostaviti i pospješiti način prodaje, ugovaranja programa osiguranja i informisanja klijenata.“, kazao je Fikret Hodžić, predsjednik Uprave GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo.

Pri svečanom otvorenju, bit će uručene i vrijedne donacije:
„Centar za stara i iznemogla lica – osobe Mostar“, „Ekološki – roniteljski klub LEUT“ i „Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim i kombinovanim teškoćama „SUNCE“ Mostar“ , čime kompanija GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo pokazuje da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u lokalnu zajednicu i njen razvoj.
O atraktivnim programima osiguranja i aktuelnim pogodnostima istih, na ovoj lokaciji će se već od dana otvaranja moći uvjeriti i građani i privredni subjekti Mostara. Iz GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo pripremili su i specijalnu pogodnost za prvih 20 klijenata u novom uredu, koji odaberu i ugovore neki od velikog broja ponuđenih programa osiguranja, u vidu police putnog zdravstvenog osiguranja za 8 dana. Radno vrijeme ureda u Mostaru je radnim danima od 7:30 do 16:00 sati.

Iz GRAWE osiguranja podsjećaju na aktuelnu ljetnu ponudu osiguranja Vaše imovine, GRAWE DOM- Vaš dom u sigurnim rukama. Uz posebne pogodnosti ugovaranja police osiguranja za Vaš dom, bezbrižno otputujte i iskoristite dane odmora a osiguranje svoje imovine povjerite GRAWE, osiguranju na Vašoj strani.
GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Bosni i Hercegovini. Svoju tradiciju temelji na 190 godina dugoj tradiciji matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije. Protekla 2018. godina je jubilarna godina za GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo koje se može pohvaliti sa 20 godina veoma uspješnog razvoja i rada u BiH. Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo su trenutno dostupne u čak 85 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 382 zaposlenika. U narednom periodu GRAWE osiguranje nastavlja sa unapređenjem svog poslovanja čime ostaje garant dugoročne stabilnosti i sigurnosti za sve interesne grupe: klijente, dioničare, zaposlenike i institucije sistema.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh