BIZnews

VELIKO OTVORENJE TRŽNOG CENTRA BINGO ŽIVINICE PROTEKLO U ZNAKU DOBRE ZABAVE I ODLIČNIH POPUSTA

15. novembra u 12 sati svečano je otvoren Tržni centar Bingo Živinice. Vrpcu su presjekli menadžerica centra g-đa Džana Halilović i gradonačelnik Živinica g-din Samir Kamenjaković.

Tržni centar Bingo Živinice - PR/Haber.ba

Nekoliko stotina građana je željno iščekivalo ovaj čin nakon čega je odmah uslijedila zabava. Već od 12:30 počeo je zabavni program za najmlađe, ali i Kolo sreće za one koji su se odlučili za kupovinu.

Novi Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30 hiljada kvadratnih metara i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran sa više od 350 mjesta, Kuglana Brunswick sa deset staza, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima, istakla je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo:

U decembru prošle godine završili smo prvu fazu tržnog centra, tačnije dio gdje se nalazi hipermarket, a danas svjedočimo novom uspjehu i otvorenju druge faze TC Bingo, čime smo zaokružili ovu značajnu investiciju. Živinice su zaslužile ovakav objekat, sa mnoštvom brendova i raznih sadržaja“.

Gradonačelnik Samir Kamenjaković izrazio je zadovoljstvo zbog otvorenja ovakvog centra:

Grad Živinice sve više predstavlja privredno-trgovinski i društveni centar. Bingo će nam pomoći da Živinice postanu centar okupljanja, gdje će, osim građana Živinica, dolaziti i okupljati se i građani općina Kladanj, Banovići i Kalesija. Živinicama odavno treba ovakav jedan centar, jer će građani imati brojne ponude na jednom mjestu“.

Svečano otvorenje TC Bingo upotpunili su razni sadržaji kulturno zabavnog karaktera, a posebni gosti su bili Kulturno umjetničko društvo ‘Živinice’ i Armin Dedić, koji je dvosatnim nastupom oduševio hiljade posjetilaca.

Kompanija Bingo je svoj prvi veći objekat izgradila upravo u Živinicama i to 2.12.2002.godine, a zahvaljujući veoma dobrim poslovnim rezultatima kompanija se odlučila na novi poslovni korak i izgradila reprezentativan centar na istoj lokaciji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh