Bebe i djeca

Bebe rođene u martu zrače posebnom energijom: Izdvajaju se među ostalima

Mart, treći mjesec u godini, označava prelaz koji se odrazio i na ličnost tada rođenih beba.

No image - Haber.ba

One imaju neke karakteristične osobine zbog kojih se ističu iz mnoštva, piše “24sata“.

1. Vrlo su intuitivne

Bebe rođene u martu su pametne i teško ćete ih ‘zeznuti’. Osim toga, bebe rođene u ovom mjesecu vrlo su intuitivne i osjetit će kad neko ‘kuje neki plan protiv njih’, a spremne su i uzvratiti ‘udarac’!

2. Vjerovatno će izrasti u ‘male šefove’

Kao roditelji, želite da vaša djeca uspiju u životu u svemu što rade, a vjeruje se da rođeni u martu imaju veće šanse doći na visoke funkcije u poslu. To bi moglo biti tako zbog činjenice da su ove bebe obično najstarije u svojim razredima u školi, pa se može i pretpostaviti da su rođeni vođe.

3. Imaju zlatno srce

Bebe rođene u martu odrast će u velikodušne i simpatične ljude. Njihovo veliko srce i velikodušna priroda izazivaju divljenje ljudi oko njih, što ih može još više motivirati da čine dobro. Nemojte se stoga iznenaditi ako se vaše dijete odluči za neki oblik volontiranja kad odraste ili vam jednog dana kaže da putuje na drugi kraj svijeta da bi pomoglo onima koji to trebaju.

4. Kreativne su

Mnogi poznati naučnici, umjetnici i mislioci rođeni su u martu. Bebe rođene u martusu jako kreativne, a biće talentovane i imat će umjetnički um i viđenje svijeta. Ako vam dijete pokazuje zanimanje za muziku, ples ili bilo koje drugo područje umjetnosti, potrudite se podržati i njegovati njegov talent, savjetuje Parenting.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh