Estrada

TA ŽENA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Goca progovorila o Šijanovoj ljubavnici! Bila joj je komšinica i prijateljica, a onda je pjevačicinom mužu rodila DIJETE!

Folk pjevačica Goca Božinovska dobro pamti kako ju je muž zbog komšinice napustio i ostavio sa dvoje male djece. Goca Božinovska zakopala je ratne sjekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina.

Goca Božinovska - senzacija.ba

Pjevačica je dugo ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice.

“Ta žena mi je uništila porodicu, cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja”, rekla je Goca jednom prilikom.

Goca i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i djecu, kćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i kćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog nasljednika, koji je rođen samo tri nedjelje prije očevog ubistva, piše “Kurir“.

Goca svojoj djeci, Zorani i Miroslavu nikada nije branila da se viđaju sa bratom i nikada nije ništa ružno rekla za njega. Čak je ona bola ta koja je govorila da treba da budu u dobrim s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s bratom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh