Film i TV

DIREKTNO OD TELEVIZIJE PINK – OVO je SPISAK učesnika “Zadruge 6”: Očekuje nas NAJBRUTALNIJA SEZONA IKAD!

Dosta se spekulisalo ko će sve ući u 6. sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu, najavljen je ulazak njih 50, a sada je Pink.rs objavio i spisak učensika koji će morati da ispune velika očekivanja publike kako bi nam omogućili najbolju sezonu do sada.

Kroz pet sezona „Zadrugu“ je pratio milionski auditorijum širom regiona i ovaj rijaliti je postao pravi internet fenomen, a sada je sve spremno za „Zadrugu 6“ čiji je početak zakazan za petak, 9. septembar 2022. godine u 21 čas.Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu „Zadrugu“. Kao i za prethodnih pet sezona, i za „Zadrugu 6“ vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone. Produkcija TV Pink ove godine je misterioznija nego ikada, ali su neka imena potvrđena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik „Zadruge 6“, a odmah za njim i Kristijan Golubović i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući, ali i nova lica – Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.

Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na spektakularnoj ceremoniji otvaranja „Zadruge 6“ u petak 9. septembra od 21 čas.

I u novoj, šestoj sezoni, gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu „Zadruge“: učesnici će biti smešteni u Belu kuću, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će deliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, “Dubiozi” i šiša baru, vođa će sa omiljenom osobom spavati u hotelu, sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija, a kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović najavio, u ovoj sezoni očekuju vas neki noviteti i velika iznenađenja.

Nove učesnike „Zadruge 6“ pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignučima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom „Zadruge 6“ će gledaoci moći da, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live. Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima je omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u „Zadruzi“. Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh