Film i TV

ZGROŽENI! Nakon što su čuli NJENU priču, zadrugari ne kriju NEZADOVOLJSTVO “Nju je neko loše posavjetovao”

Komentarišu je na svakom ćošku!

Zadrugari uveliko spavaju i “pune baterije”, a za to vreme, Uroš Ćertić i Lepi Mića zauzeli su pozicije kraj bazena, te su započeli razgovor.Kako je Anita Stanojlović u toku sinoćne emisije “Pitanja gledalaca” otkrila kako je bivši dečko maltretirao fizički dok je bila trudna, da je majka izbacila iz kuće i kada se obratila ocu za pomoć, on je se odrekao, njih dvojica su prokomentarisali ovu temu.Kako je nju neko loše posavetovao. Žensko dete, ajde da je muškarac rekao kevi ili tako. Je**te, ti već sa 15 godina možeš i da se odbraniš i ne može neko da te…Zamisli, neće da čuje, još ga zovu i kažu mu da mu bije ćerku, on ništa – rekao je Uroš.A i ona (majka), gde si bila. To je slao – rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh