BiH

Pozitivna energija – Nakon boravka na visočkim piramidama, kod 50 pacijenata došlo do normalizacije krvnog pritiska

Piramide u Visokom više ne privlače samo turiste, koji dolaze da vide ovo arheološko otkriće. Podzemne tunele nevjerovatnog drevnog kompleksa sada posjećuju i mnogi oboljeli, jer su istraživanja pokazala da zračenja koja emituju piramide u Visoko mogu imati pozitivan učinak na ljudsko zdravlje, odnosno da mogu ukloniti mnoge zdravstvene tegobe, piše bh. novinska agencija Patria (NAP).

No image - Haber.ba


Visoko (Foto: Mojportal)

Branislava Mrčarica-Rakonjac, vlasnica Centra za alternativnu medicinu u Sarajevu kazala je da je tokom prošle godine posmatrala ponašanje njezinih pacijenata prije i poslije njihovog boravka u tunelima koji vode u središte visočkih piramida. Rezultate koje je dobila, rekla je, bili su više nego zadivljujući.

– Uz pomoć specijalnih uređaja mjerila sam pritisak, energetsku vrijednost ćelija, kao i opšte stanje organizma kod 50 pacijenata, i to prije i nakon boravka u tunelima u kompleksu piramida u Visokom. Kod svih njih nalazi su bili zadivljujuće bolje i to nakon samo jednosatnog boravka u tunelima visočkih piramida – rekla je Mrčarica-Rakonjac za Patriu.

– Kod placijenata, među kojima je bio i veliki broj stranih turista, nakon boravka u tunelima došlo je do normalizacije krvnog pritiska, ćelije su pokazivale više eneregije, a kod samih pacijenata napetost je bila manja od one koju su osjećali prije posjete piramidama – objasnila je Mrčarica-Rakonjac.

Ona je potvrdila da boravak na piramidama u Visokom može potpomoći organizmu da se izbori i sa najtežim oboljenjima, piše NAP.

(nap.ba)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh