BiH

Vlada HNK okončala aktivnosti oko kupovine hotela “Ero”

Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona je usvajanjem Odluke o davanju suglasnosti na tekst Ugovora o kupovini Hotela “Ero” i davanju ovlasti predsjedniku Vlade za potpisivanjem Ugovora, okončala aktivnosti oko kupovine Hotela “Ero” u Mostaru za smještaj kantonalnih tijela uprave.

Hotel "Ero" Mostar - Javno.ba

Također je, s ciljem osiguranja potrebnih sredstava, usvojila Prijedlog Odluke o kreditnom zaduženju koji će biti upućen u skupštinsku proceduru, piše “Fena”.

Članovi Vlade konstatovali su tokom rasprave kako će donošenjem današnjih odluka biti ostvareni prioritetni ciljevi Vlade – efikasniji rad, smanjenje troškova smještaja tijela i organa uprave, te omogućavanje građanima da na jednom mjestu dobiju sve potrebne usluge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh