BiH

DAVIDOVA MAJKA PORUČILA BANJALUČKIM VLASTIMA: “Bagro, David je i mrtav jači i veći čovjek od vas, nema vam mira nikad!”

Bagro, razumijem ja vaš strah. David je i mrtav jači i veći čovjek od vas. Ne bi me iznenadilo da vam sljedeći korak bude da ga ispišete iz matične knjige rođenih! Nema vam mira nikad! – poručila je Davidova majka Suzana.

Suzana Radanović - Blogspot.com

Rješenje gradske Komunalne policije o uklanjanju još jednog Davidovog srca u Banjaluci, majka ubijenog studenta Davida Dragičevića prokomentarisala je na Facebooku.

– Bagro, razumijem ja vaš strah. David je i mrtav jači i veći čovjek od vas. Ne bi me iznenadilo da vam sljedeći korak bude da ga ispišete iz matične knjige rođenih! Nema vam mira nikad! – poručila je Davidova majka Suzana.

Banjalučka Komunalna policija naložila je uklanjanje “Davidovog srca” koje su članovi grupe “Pravda za Davida” postavili na ušću Crkvene u Vrbas, na mjestu gdje je 24. marta prošle godine pronađeno njegovo beživotno tijelo.

– Komunalna policija grada Banja Luke donijela je rješenje o uklanjanju nelegalno postavljenih predmeta u Ulici Teodora Kolokotronisa. Odlukom o komunalnom redu grada Banja Luke zabranjeno je vršenje bilo kakvih radova na javnim zelenim površinama bez prethodno pribavljane saglanosti Odjeljenja za komunalne poslove, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zanimljivo je da se Komunalna policija i Gradska uprava “ne slažu” oko naziva ulice, jer je Rješenje o uklanjanju glasilo na Ulicu Gorana Radulovića Bimbe.

Članovi grupe Pravda za Davida u nedjelju su napravili srce oivičeno kamenjem i ukrašeno cvijećem, u čijoj sredini je postavljena ploča na kojoj je ispisano “David 24.3.2018”. Nedaleko od srca su zasadili dvije dunje, na na kojima stoje natpisi “Pravda” i “Istina”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh