BiH

Staša Košarac pozvao građane BiH da kupuju domaće proizvode

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac pozvao je danas građane da pokažu solidarnost i prilikom kupovine prednost uvijek daju domaćim proizvodima.

Staša Košarac - Faktor.ba

Na ovaj način će, kako ističe Košarac, pomoći domaćoj privredi i privrednicima.

“U okolnostima kada je socijalna distanca najbolji način da brinemo jedni o drugima, ne smijemo se distancirati od solidarnosti. Zbog toga sam danas pozvao naše građane da prilikom kupovine uvijek daju prednost domaćim proizvodima, jer su oni plod napornog rada, truda i zalaganja naših ljudi”, naveo je Košarac.

On je dodao da kupovinom domaćih proizvoda pomažemo očuvanju postojećih i stvaranju novih radnih mjesta, doprinosimo stabilnosti zdravstvenog i obrazovnog sistema, te penzionog fonda.

“Podrškom domaćim privrednicima gradimo našu zajednicu i ulažemo u buduće generacije. Zato kupujmo domaće jer je naše bolje”, poručio je Košarac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh