Humanost

STRAVA I UŽAS U VISOKOM: Pronađen muškarac u životnoj agoniji!

Tokom jučerašnjeg dana na adresu redakcije lokalnog portala Visoko.co.ba iz Visokog stigle su zabrinjavajuće fotografije na kojima se nalazi čovjek koji leži u jednoj šupi blizini taksi štanda u visočkom naselju Moštre, u vidno lošem stanju te u veoma neuslovnoj prostoriji za boravak.

Muhamed Pinjić - Visoko.co.ba

Danas su reporteri spomenutog portala otišli i lice mjesta. Uvjerili su se u svu stravu i užas zatečene situacije. Ovaj čovjek se zove Muhamed Pinjić, raseljeno je lice, živi tu po Moštru kako kad i kako gdje. Kako kaže ima ženu i djecu negdje u Sarajevu i nisu u kontaktu. Evo šta dalje stoji u tekstu, koji uz priložene fotografije, objavljuje piše “Visoko.co.ba“:

“Ako se to uopšte može nazvati životom, ovaj nesretni čovjek živi u ovoj stračari, tačno pored taxi štanda, navodno je nekada tu bila nekakva aščinica. Teško je riječima opisati ambijent i smrad u kojem leži ovaj čovjek koji je već meta muha. Nakon što smo fotografisali i razgovarali sa ovim čovjekom prišao mu je i jedan policajac koji mu je navodno obećao da će uskoro stići i vozilo hitne pomoći.

Paralelno sa agonijom jednog čovjeka koji gleda smrti u oči Visočani i mnogobrojni gosti uživaju u tradicionalnom vašaru “Visočkom ljetu”…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh