Politika

Govedarica: Stenogram potvrdio Dodikov izdajnički politički gen

“Sada vidimo da je Dodik jedan obični lažljivac i da on nije nikakav super dasa kako sebe voli da predstavlja već čovjek koji u sebi nosi izdajnički politički gen”, istakao je član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica komentarišući stenogram sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Kvinte.

Vukota Govedarica - SDSrs.com

“Poslije objavljenog stenograma Predsjedništva BiH sa ambasadorima Kvinte, jasno je zašto Dodik ima neodoljivu potrebu da svaki put kada mu se ukaže prilika u javnosti prepričava neke događaje u kojima on predstavnike velikih sila tjera u mišiju rupu”, kazao je Govedarica, prenosi “N1“.

Član Predsjedništva SDS kazao je da je “Dodik prvi put počinio izdaju prije više od 20 godina a ova odluka kojom se BiH integriše ka NATO paktu u stvari samo definiše njegov politički kod”.

“Stoga je u pravu gospodin Šarović kada kaže da izdajnik ne može biti ništa drugo nego izdajnik. Kada čovjek čini izdaju to radi isključivo iz ličnog interesa i pri tom ga ne zanima kakve će to posljedice imati po narod i državu. On je svjestan da dolazi vrijeme donošenja teških odluka po Republiku Srpsku. Te obaveze je preuzeo na sebe i jasno mu je da do tada mora sve političke partije staviti pod svoju kontrolu, a one koje mu to ne dozvole mora devastirati”, nagalasio je Govedarica.

On je kazao da u ovom momentu kada bude donosio takve odluke “Dodik je svjestan da Republika Srpska ne smije imati alternativu i da samo tako može počiniti konačnu izdaju i ostati nekažnjen”.

“Zato je nedavno rekao da je njegov posao da uništi opoziciju”, zaključio je Govedarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh