Politika

"Prijatelji i braća" – Vučićev SNS dao punu podršku SDS-u

Srpska napredna stranka se čvrsto zalaže za očuvanje Republike Srpske u skladu sa Dejtonskim sporazumom, a samo takva podrška pružiće sigurnost svakome ko živi i na jednoj i na drugoj strani rijeke Drine – izjavio je na Skupštini Srpske demokratske stranke potpredsjednik SNS-a Nikola Selaković.

No image - Haber.ba


Nikola Selaković (Foto: Rtvbn)

Mi iz SNS-a, kao što to nismo voljeli da se čini  u Srbiji, tako ne volimo ni  da se mješamo u druge unutrašnje političke scene, pa ni u unutrašnju politiku Republike Srpske.

Međutim, mi ne možemo da zaboravimo vrijeme kada smo mi u Srbiji bili opoziciona stranka i kada su naši prijatelji i naša braća iz SDS- a bili prvi koji su znali da odgovore na svaki naš poziv, da dođu na svaku našu slavu, da dođu na svaku našu svečanost, na svaku našu skupštinu. Baš zato što takve stvari ne zaboravljamo i nećemo da zaboravimo danas uz prisustvo mene ovdje, kao potpredsjednika SNS-a sa vama je ovdje Srpska napredna stranka”, izjavio je Selaković.

Selaković je podsjetio da je Srpska napredna stranka prije nešto više od pet godina formirana u Srbiji kao samostalna stranka koja zna šta hoće, koja se bori za ono što je Srbiji i srpskom narodu potrebno, a to je jedinstvo.

“SNS je stranka koja se bori za čistu, iskonsku sliku u svijetu i među nama. Mi se čvrsto zalažemo za  očuvanje Republike Srpske i  smatramo da se samo dogovorom tri naroda, kao što je to apelovano i prije nekoliko decenija, može doći do trajnog rješenja. SDS u tom rješenju ima svoje značajno mjesto”, naglasio je Selaković.

Selaković je Srpskoj demokratskoj stranci poželio veliki uspjeh u budućem radu.

(rtv bn)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh