Region

NEVIĐEN NEMORAL: Neudata žena sve muškarce u selu…

Sajt “ikragujevac.com” piše o nesvakidašnjem slučaju koji se, prema navodima, dešava u jednom selu pored Kragujevca u Srbiji.

Ljubavnici - Ilustracija

Spomenuta stranica citira pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu.

“Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svjesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome odoljeti. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima. Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene”, napisala je ova anonimna “ljubavnica” na Internetu, piše “Ikragujevac“…

Navodno, ona ih je na početku “teška srca” odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, “kada već njihove žene neće”.

“Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u sredini. Pored njih se osjećam kao kraljica cijelog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti”, smatra ova žena, opisujući ovaj neviđen slučaj nemorala.

Neki su joj, priznaje, davali novac, suho meso, svježi sir i pavlaku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh