Region

Htjela da ubije sebe i bebu zbog prijetnji zelenaša: “Nisam mogla da izdržim pritisak”

Nisam mogla da izdržim pritisak, nisam vidjela izlaz. Tog dana, skupila sam sve tablete koje sam pronašla po kući i popila ih. Sjećam se da sam popila dvije kutije ‘bromazepama’. Nakon toga, ničega se više ne sjećam.

Kragujevčanka M. V. - Facebook

Ovim riječima Kragujevčanka M. V. (22), koja je 7. jula prošle godine u drugom mjesecu trudnoće pokušala da se ubije u porodičnoj kući jer nije mogla da podnese pritisak koji su ona i nevjenčani suprug trpjeli od zelenaša, započinje svoju ispovijest. U teškom stanju M. V. prebačena je u KC Kragujevac, ali su ljekari uspjeli da joj spase život. Kada se probudila, policiji je ispričala da više nije mogla psihički da podnese prijetnje, naročito one koje je zelenaš upućivao njenom još nerođenom djetetu.

– Muž je njemu dugovao 700 eura i uzeo je od njega neki „audi“. Zbog duga je trebalo da mu vrati „audi“ i da mu isplati 1.200 eura. U međuvremenu je M. A. uzeo naš „krajsler“, a kada mu je muž vratio dug, vratio je auto. Medutim, poslije je tražio još 800-900 eura, ali muž nije više imao para – priznala je tada trudnica šta ju je natjeralo da podigne ruku na sebe.

Iskusne policajce šokirala je pričom o onome kroz šta su ona, iako trudna, i njen nevjenčani suprug prolazili.

– Muž me je tog dana pozvao telefonom i rekao mi da je M. A. naletio na njega nožem dok je bio kod druga u naselju Ilićevo. Rekao mi je da mu je M. A. tada zaprijetio “da će me kidnapovati, odvesti na auto-put i silovati me”. Te večeri smo prespavali van kuće jer smo se plašili za svoju bezbjednost – otkrila je trudnica kroz šta prolaze ljudi kojima su zbog pozajmica zelenaši za petama i nastavila da govori o agoniji:

– Sutradan sam se taksijem vratila kući. Tu je bio M. A. u svojim kolima. Vidjela sam da na suvozačevom sedištu ima nož na rasklapanje. Pitao me je: „Gdje ti je onaj ništak?“, misleći na mog muža. Rekla sam da ne znam, jer nije spavao kod kuće. Pitala sam ga zašto mi prijeti kidnapovanjem, silovanjem i auto-putem. Odgovorio je da je samo htio da zaplaši mog muža da bi mu vratio pare.

Agoniji, kako je rekla, nije vidjela kraj. Tada je odlučila da ubije bebu i sebe. Na sreću, ljekari su je spasli, a M. A. je uhapsila policija. Inače, M. V. je takođe ispričala da je molila muža da ne kontaktira sa kamatašem i da se više ne viđa sa njim.

– Govorila sam mu da ću ga ostaviti, ali me nije poslušao – rekla je ranije, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh