Region

Muškarac (55) se mjesecima iživljavao nad djevojčicom (13), pa lagao da ga je zavela

Djevojčica je povremeno Miloradu sređivala kuću za novac, jer je njena porodica u teškoj finansijskoj situaciji.

Policija - RAS Srbija

Milorad P. (55) iz sela Divci kraj Valjeva (Srbija) uhapšen je zbog sumnje da je djevojčicu (13) koja mu je pomagala u kući više puta prisilio na se*s, prijeteći joj da će je obrukati pred cijelim selom da je lopov ako mu ne bude ugađala.

Djevojčica je povremeno Miloradu sređivala kuću za novac, jer je njena porodica u teškoj finansijskoj situaciji.

Iživljavanje je otkriveno kada se djevojčica požalila drugarici da će Milorad nauditi njenoj porodici ako mu ne bude ispunjavala bolesne se*sualne želje, piše “Alo!“.

Djevojčica živi sa roditeljima u nehigijenskom naselju, a povremeno je išla kod Milorada i sređivala mu kuću za novac jer su bili u teškoj finansijskoj situaciji.

– Drugarici je rekla da je morala da pristane na se*sualne odnose sa njim. Vrijedno je radila, ali bila je strogo kažnjavana ako polomi čašu ili nešto pogriješi. Milorad joj je prijetio da će od njenih roditelja naplatiti odštetu i da će svima ispričati da je pokušala da ga zavede i pokrade. U suprotnom, ako mu bude ispunjavala zahtjeve, obećao joj je da će pomoći njenim roditeljima – priča izvor i navodi da joj je otvoreno postavio ultimatum, govoreći da bira između poslušnosti i porodice.

– Milorad je na tu foru obljubio djevojčicu više puta. Međutim, ona je počela da se buni i tada su uslijedile ozbiljne prijetnje. Manijak joj je navodno prijetio da će sve njene greške platiti njeni roditelji, braća i sestre i da neće dobro proći. Ona nije imala kud, pa je ispunjavala njegove bolesne želje sve dok nije uhapšen – kaže sagovornik.

Djevojčica je u pratnji psihologa iz Centra za socijalni rad otišla na ginekološki pregled, gdje je ustanovljeno da nema povreda, ali da je navodno izgubila nevinost.

Milorad je prilikom hapšenja bio zatečen. Rekao je da djevojčica potiče iz sredine u kojoj rano stupaju u se*sualne odnose i tvrdio je da je zavela, a da je on nju samo ‘mazio’.

Miloradu je poslije saslušanja kod nadležnog tužioca određen pritvor do 30 dana.

Milorada i hvale i kude

Mještani sela Divci zatečeni su hapšenjem komšije. Mišljenja su im podijeljena, pa ga jedni brane i objašnjavaju da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi, dok ga drugi osuđuju.

– Mića je dobar čovjek i vrijedan radnik! Čuo sam za optužbe i mislim da je to namještaljka. Znam da se ta mala motala kod njega i da joj je on plaćao za čišćenje kuće – kaže jedan komšija.

Jedna komšinica je ogorčeno zapitala:

– Ako je to istina, zašto upropasti dijete?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh