Svijet

Policija zbunjena: Palice sa šiljcima ostavljaju po gradu

Bejzbol palice sa šiljcima pronađene su na nekoliko mjesta u San Franciscu, a policija ne može da utvrdi ko ih ostavlja po gradu.

No image - Haber.ba

Građani su prvi put pronašli palice na parking stubićima na Dan zahvalnosti. Palice su lancima bile privezane za stubove. Policija je tog dana dobila 15 prijava, a broj “pronađenih palica” se iz dana u dan povećava, piše “Source“.

“U jednom trenutku smo i evakuisali pojedine dijelove grada jer smo mislili da je u pitanju eksplozivna naprava”, rekao je jedan od zvaničnika iz policije.

Građani kažu da su palice pažljivo izbušene i da su pobodeni ogromni ekseri i šiljci u njih.

“Djeluje zastrašujuće, normalno da smo se uplašili kada smo ih vidjeli”, kažu meštani San Franciska dodajući da im ne pada na pamet ko vezuje palice za stubiće, kao ni kakvu poruku pokušava da ostavi.

Kako policija još ne može da otkrije ko ostavlja ove palice po gradu, pozvali su građane da im pomognu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh