Luda planeta

Bolesno – Želi da se uda za sina s kojim čeka dijete!

Beti Mbereko tražila od štarešina sela Mabingo u kome živi u Zimbabveu da im dozvoli da se vjenčaju pošto su "veoma zaljubljeni".

No image - Haber.ba


Vjenčani prsten (Foto: Ilustracija)

Beti Mbereko tražila od štarešina sela Mabingo u kome živi u Zimbabveu da im dozvoli da se vjenčaju pošto su “veoma zaljubljeni”

Žena iz Zimbabvea, koja tvrdi da je već tri godine u intimnoj vezi sa sopstvenim sinom i da sa njim čeka dijete-unuka, hoće da sklopi brak sa njim, piše danas španski list “ABC” pozivajući se na lokalnu štmpu.

“Zimbabve mejl” navodi da je Beti Mbereko tražila od štarešina sela Mabingo u kome živi da im dozvoli da se vjenčaju pošto su “veoma zaljubljeni”.

Ova žena, koja je počela incestuoznu vezu sa sinom Faraijem Mberekom kada je on imao 20 godina objasnila je da je uložila mnogo novca u obrazovanje i budućost svog sina da bi sada druga žena polagala pravo na njega i da više voli da se ona uda za njega.

– Pustite me da uživam u rezultatima svog truda i znoja – objasnila je ona starješinama sela obrazlažući razloge svog bizarnog zahtijeva.

Oni, međutim, odbijaju da dozvole takav brak zato što bi mogao donijeti “nesreću” ostalim mještanima i zato su tražili da majka i sin prekinu vezu ili se odsjele iz sela.

(telegraf)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh