Luda planeta

“PUKLA TIKVA” U BRAKU NAKON SAMO 3 MINUTE: Razveli se, tek što su se vjenčali. Evo zbog čega!

N o v o p e č e n i mladenci u Kuvajtu nedavno su dospjeli u medije, jer su imali najkraći brak u državi.

Tuca - Snapshot

Odlučili su se razići samo tri minute nakon vjenčanja. Naime, prošlog mjeseca kuvajtski mediji su objavili bizaran slučaj para koji je završio svoj brak prije nego što je izašao iz sudnice u kojoj je sklopljen. Nakon što su potpisali bračni ugovor ispred sudije, izlazili su iz objekta, a mlada se navodno spotaknula i pala. Umjesto da joj pomogne, njen muž ju je počeo vrijeđati nazivajući je glupom. To je navodno bilo previše za mladu ženu, tako da se okrenula, ušla u sudnicu i zamolila sudiju da je razvede od muža. Bili su u braku samo tri minuta. Vijest o ovom razvodu je bila popularna na T wit t e r u prije nekoliko dana, piše “Doznajemo“.

Komentari ismijavaju par zbog trošenja vremena sudije, ali neki misle da je mlada pravilno postupila. “Ako ju je mladoženja tako brzo nakon sklapanja braka počeo vrijeđati, ko zna šta bi uradio kasnije”, napisala je jedna osoba. Drugi komentar je glasio: “Ako se ovako ponaša na početku, bolje je što ga je ostavila”, a još jedan korisnik je na T wit t e r u prokomentarisao da je brak bez poštovanja propao već na samom početku. Neki sumnjaju da je mlada jednostavno tražila razlog da se brzo razvede, što mnogima ima smisla zbog tradicije sklapanja brakova iz interesa, koja je prisutna u Kuvajtu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh