Svaštara

Prizovite bogatstvo: Kada kupujete novčanik pazite na ovo!

Ne morate ga nositi uvijek sa sobom, ali ga koristite kod kuće.

Novčanik s novcem - Ilustracija/Twitter

Obično muška populacija ne želi da nosi novčanik i redovno ima finansijske probleme. Zato treba razmisliti o korištenju novčanika. Ne morate ga nositi uvijek sa sobom, ali ga koristite kod kuće. U njemu čuvajte dio novca. Redovno dopunjavajte i uzimajte iz njega, piše “Atma“…

Novčanik može stajati u spavaćoj sobi, ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vaš, i da ga često otvarate.

Koje je boje?

  • Za žene: zlatni, ali i crveno zlatni (crveno – vatra, zlatno – metal, vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato)
  • Za muškarce: smeđi sa zlatnim detaljem (smeđe – zemlja, stabilnost, zlatno – metal; zemlja stvara metal = stalni prihodi)

Da li ste ga sami kupili?

Pravilo je da ga uvijek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu, karmu i energiju po pitanju finansija ima osoba koja vam je kupila novčanik, i drugo – da li vam ga je dotična osoba poklonila praznog?

Da li ste ponosni na svoj novčanik?

Treba da budete ponosni na svoj novčanik, jer ako ga ne volite, nećete moći ni da ga “punite”. Kada kupujete novčanik, izaberite onaj koji baš želite.

Da li su novčanice lijepo složene?

Ako novčanice nisu lijepo složene, onda je nered i blokiranost u novčaniku i u energiji vaših finansija, kao i u domu. Nered u novčaniku prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu.

Da li je novčanik pun papira i vizit karti?

U novčaniku nikako ne smijete nositi neplaćene, ili čak i plaćene račune, jer će uvijek privlačiti energiju plaćanja. Poželjno je nositi odvojenu torbicu za papiriće i vizit karte.

Koliku svotu novca nosite u njemu?

Metafizička tajna kaže da trebate imati malo više u novčaniku od uobičajenog, jer to priziva još veći priliv novca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh