Svaštara

Ona traži ŽENE za NAJBOGATIJE MUŠKARCE svijeta: Kada čujete ŠTA milijarderi traže iznenadit ćete se!

Luan Vard iz Perta, u Australiji, dvije decenije uspješno vodi agenciju za zabavljanje i pronalaženje partnera. Klijenti su joj isključivo milioneri.

Luan Vard - Instagram

Žena koja upravlja ljubavnim životom najuticajnijih muškaraca u Australiji sada otrkiva šta oni to traže u pripadnicama ljepšeg pola, piše “Srbija Danas“…

“Žene govore: “Gdje ću pronaći sjajnoj muškarca i ako ga budem pronašla, šta je to što on želi?” Riješila sam zbog toga da to saznam. Pitala sam muškarce da definišu oni što im je najatraktivnije kod žena, pitala sam ih da mi otkriju četiri najbolje fizičke karakteristike žena”, rekla je Loan koja je odgovore svojih 200 klijenata bilježila u “maloj crnoj knjizi”.

A ono što muškarci žele, odnosno ono na šta najviše obraćaju pažnju je sljedeće.

Vodeće fizičke karaktertistke:

  1.  osmijeh
  2.  oči
  3.  zadnjica
  4.  grudi
  •  Na spisku su se zatim našli: noge, duga kosa, lijepa stopala i dotjerani nokti.

Omiljene psihičke osobine:

  1.  inteligencija
  2.  ženstvenost
  3.  veseli karakter
  4.  smisao za humor i samopouzdanje

Pojedini odgovori muškaraca će sigurno iznenaditi mnoge žene, a Luan im poručuje:

“Neće se zaljubiti u tebe ako si namrgođena, ali će se 100 posto zaljubiti u tvoj osmijeh!”

Kada je u pitanju lista fizičkih osobina, oči na drugom mjestu nisu iznenađenje jer je u brojnim prethodnim anketama ovaj dio ženskog tijela uvijek zauzimao visoku poziciju.

Luan je duhovito istakla da žene treba da znaju da se pogled pripadnika jačeg pola duže zadrži na zadnjici nego na grudima, iako i dekolte bilježi odličan plasman.

Pobjeda inteligencija nad svim drugim psihičkim crtama treba damama da pokaže da muškarci vole da razgovaraju sa ženama.

“Oni moraju da osjete da ona može da vodi intelektualni razgovor, to je muškarcima veoma bitno”, rekla je Vard.

Iako veliki broj žena smatra da muškarci zapravo ne vole da pričaju sa svojim partnerkama, kako kaže stručnjak iz Australije istina je potpuno drugačija.

Bitna im je još jedna “sitnica”. Muškarci vole da žena bude dama. Žene moraju i da se malo potrude, da istaknu svoju ženstvenost.

Luan je prokomentarisala i sjajno mjesto koje muškarci daju veselom karakteru žene. Naglasila je da suprotan pol obožava kada se žene smije i kada ne shvata sve stvari preozbiljno.

Samopouzdanje djeluje poput magneta na muškarce i to žene ne bi trebalo da zaborave. Luan Vard je rezultate ispitivanja pokazala i muškarcima sa kojima nije sarađivala i oni su se složili sa ovim listama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh