Svaštara

“ZNAM DA SAM ŽENA KOJU MRZE DRUGE ŽENE!” – Nina je u vezi sa oženjenim muškarcem, a ovo je njena ispovijest!

Nina zna da on kod kuće ima ženu i djecu. Ponekad može zažmuriti, a ponekad i ne.

Žena - Flickr.com

Nina* (28, ime je promenjeno) ima aferu s oženjim muškarcem koji ima djecu.

Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi, piše “Espreso“.

Nina zna da on kod kuće ima ženu i djecu. Ponekad može zažmuriti, a ponekad i ne.

Ovo je njena ispovijest:

Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu – jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala.

Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni ‘kako to nije u redu i kako neće ići’. Nalazimo se uglavnom dva do tri puta sedmično kod mene. On kaže doma da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i imamo se*s. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smijem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primijete. A ni on se ne tušira nakon se*sa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi doma ili iz birtije ili s posla svježe istuširan?

Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi djeca te će sjediti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osjećaje, grdno se vara. Uvijek pomalo boli. U dubini sebe sam svjesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega!

Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Morat ću povući kočnicu kad će početi previše boljeti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh