Svaštara

MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2019. GODINE: Astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

Mjesečni horoskop za april 2019. godine – Bika očekuju nesuglasice u ljubavi, a Raku zvijezde donose uspjeh i obilje!

Horoskop - Srpskacafe.com

Veliki mjesečni horoskop za april 2019. godine! Neki horoskopski znakovi će ostvariti mnoge planove koje su zamislili ovog proljeća, dok će neki ipak morati malo više da se potrude za sreću i uspjeh, piše “Stil“.

Ovan

Tokom ovog mjeseca u prvom planu će vam biti porodični i emocionalni problemi iako ćete se i dalje truditi oko karijere, ali u mnogo manjoj meri.

Posao: Imaćete uspjeha što se tiče finansija, a rizične investicije će se isplatiti.

Ljubav: Postaćete agresivniji što se ljubavi tiče što će dovesti rascjepa između vas i partnera. Morat ćete da napravite izbor u prijateljskim krugovima, stoga će na vama biti da prihvatite takve obaveze ili da ih odbijete. Ukoliko planirate trudnoću to će biti teže tokom ovog mjeseca.

Zdravlje: Odlično zdravlje i dovoljno energije da izvršite sve obaveze. Ako počnete da trenirate i zdravo se hranite samo ćete poboljšati trenutno stanje.

Bik

Imaćete potpunu kontrolu nad svojim privatnim i društvenim životom. Bićete u poziciji da donosite odluke koje će usmjeriti vaš život u pravom smeru.

Posao: Karijera će biti u razvoju ovog mjeseca i svaki pokušaj u traženju posla će biti uspješan i sve na vašem radnom mjestu će vam biti podčinjeno. Finansijski status će vam biti zadovoljavajući i razmišljaćete kako da unaprijedite zaradu. Imaćete mnogo potencijala kada je riječ o investicijama, što će vam donijeti veliku sreću.

Ljubav: U ljubavnom životu biće mnogo nesuglasica koje možete da riješite kroz razgovor i uzajamno razumijevanje. Društveni život će vam takođe biti turbulentan.

Zdravlje: Izuzetno dobro zdravlje za ovo doba godine. Radite na tome da ojačate mišiće kako biste sačuvali dobro zdravlje.

Blizanci

Tokom ovog mjeseca fokus će vam biti na karijeri i ostvarenju ličnih ciljeva. Samopoštovanje će vam biti jače i uz pomoć njega ćete moći da ostvarite svoje snove.

Posao: Profesionalnizam će vam biti na visokom nivou pa će karijera napredovati. Finansijska situacija će biti teža ovog mjeseca jer neće svi vaši poduhvati imati uspjeha. U zavisnosti od broja troškova i vaša porodica će biti u težem finansijskom stanju.

Ljubav: Biće dosta konfuzije i neslaganja između vas i partnera, jer će on osjetiti da ga zanemarujete zbog pažnje koju dajete svojoj karijeri.

Zdravlje: Zdravlje će biti izuzetno ovog mjeseca i morat ćete dosta da vježbate da biste ga održali.

Rak

Imate predispozicije za uspeh kao i za napredovanje u karijeri. Imaćete djelimičnu kontrolu nad svojim napretkom, ali takođe će vam biti potrebna pomoć drugih kako biste u potpunosti uspeli.

Posao: Zvijezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki uticaj na vaš profesionalni uspjeh. Ukazaće vam se dobre poslovne prilike. Vaš finansijski status će biti podstaknut vašim profesionalnim povratkom i sve materijalne potrebe neće biti problem. Drugi izvori finansijske podrške biće od vaše porodice, prijatelja kao i od vaših nadređenih.

Ljubav: Imaćete odličan ljubavni i društveni život. Sjajno ćete se slagati sa prijateljima i porodicom što će ostaviti pozitivan utisak na vaš život. Veza sa partnerom će biti oblična, pa je povoljno vrijeme za trudnoću.

Zdravlje: Zdravlje će biti dobro. Kako biste poboljšali svoje blagostanje počnite da se bavite kreativnim radom i umjetnošću kako biste opustili um i tijelo.

Lav

U centru pažnje ovog mjeseca biće vam dragocjena iskustva, status na poslu kao i društveni život.

Posao: Što se tiče prognoze za april poslovni život će vam biti uspješan i ostarićete sve ciljeve koje ste zacrtali u karijeri. Vaše finansijsko stanje u ovom trenutku ispunjava vaša očekivanja i vaše investicije će biti od velike koristi za vas i vašu porodicu. Ovo će biti odličan trenutak da se upustite u rizične poduhvate, jer će na kraju dana donijeti plodove.

Ljubav: Imaćete poteškoće u ljubavnom životu zbog nedostatka vaše pažnje. Takođe ćete imati teških trenutaka u održavanju svog društvenog kruga jer ćete se mnogo baviti svojim ličnim razvojem.

Zdravlje: Pozitivan zdravstveni status za ovo doba godine. Uživaćete u opuštajućim trenucima, ali treba i da vježbate kako bi vaše zdravlje postalo stabilnije.

Djevica

Trošit ćete više vremena na duhovnost i posvetićete se humanitarnom radu. Zadesiće vas velika sreća ovog mjeseca i sve će ići u vašu korist.

Posao: Sposobni ste da prevaziđete izazove na koje nailazite tokom svog profesionalnog života. Ovo je odličan mjesec za vas da unaprijedite svoje finansijske šanse. Udruživanje sa talentovanim ljudima takođe će vam dati osjećaj duhovne pripadnosti.

Ljubav: Odnos između vas i vašeg supružnika ili partnera biti na probi ovog mjeseca zbog vašog prkošenja i buntovne prirode. Nedostajaće vam sreća u braku zbog nepovoljnog položaja zvijezdi.

Zdravlje: Fantastično zdravlje, kako mjesec napreduje poboljšavaće se i vaše zdravlje ako se pridržavate zdrave ishrane i treninga.

Vaga

Bavit ćete tuđim problemima, a vaš uspeh će zavisiti od saradnje sa drugim ljudima. Bićete puni ljubavi, a društveni krug će vam se povećati. Nećete se baviti svojim problemima tokom ovog mjeseca.

Posao: Uspjesi u karijeri će biti na fer nivou, morat ćete više da se potrudite kako biste postigli velike ciljeve. Vaši poslovni poduhvati će biti od velike koristiti za vašu finansijsku situaciju. Dobit ćete finansijsku podršku od svog partnera.

Ljubav: Ljubav će biti u vazduhu toko ovog mjeseca, naći ćete partnera na radnom mjestu ili u krugu prijatelja. Se*sualnost će vam biti na vrhuncu zbog atraktivnosti kojom ćete plijeniti tokom ovog mjeseca.

Zdravlje: Opustite se i prepustite duhovnosti kako biste se postarali za zdravlje cijelog bića.

Škorpija

Biće vam potrebno mnogo koncentracije kako biste izgradili emocionalni status, ali i postigli potrebno blagostanje. Zbog vaše ličnosti povećaćete krug prijatelja kojima će pomoći da ostvare svoje interese. Karijeru i lični uspeh ćete ostaviti po strani tokom ovog mjeseca.

Posao: Imaćete dodatnu prednost na radnom mestu jer ćete biti dodatno fokusirani na svoju profesiju. Napravićete značajne pomake u svojim profesionalnim oblastima. Ovog mjeseca ćete biti mnogo inovativni i upustićete u razne poduhvate koji će biti potpuni uspeh. Vaš finansijski status će biti mnogo stabilniji.

Ljubav: Ljubavni život će vam procvjetati, a vaš odnos sa supružnikom će biti jednako uzbudljiv kao i vaš društveni život. Ući ćete u odnose na radnim mjestima, kao i u krugu prijatelja. Povoljan period za trudnoću zbog bliskosti između vas i vašeg supružnika u ovom trenutku.

Zdravlje: Imaćete sjajno zdravlje. Morate pametno da razmišljate i da višak posla raspodijelite svojim podređenima kako biste osigurali stabilno zdravstveno stanje.

Strijelac

Horoskop predviđa da ćete ovog mjeseca biti zabavna osoba i karijera i lične ambicije u ovom periodu neće biti važne. Postićićete značajne rezultete zbog svog samopouzdanja i inovativnosti. Gledaćete da provodite više vremena u druženju sa porodicom.

Posao: Ovaj mjesec vaša karijera će biti dovedena u pitanjem jer ćete dosta odmarati i vaše karijera će zahtjevati mnogo više napora. Imaće velike mogućnosti u traženju posla. Vaša finansijska sredstva će biti u redu ovog mjeseca, tako da ćete moći da se pobrinete za svoju porodicu i troškove koje imate. Trebalo bi da pazite da ne trošite mnogo dok se ne prevaziđete rizičnu finansijsku situaciju.

Ljubav: Ljubavni život će vam biti pun užitaka i prijatnih trenutaka. Se*sualnost će vam biti na vrhuncu, a društveni krug će biti najčešći izvor emocionalnih odnosa.

Zdravlje: Zvijezde će vam dati prednost i vaše zdravlje će biti ohrabrujuće pozitivno. Bavite se fizičkom aktivnošću kako biste održali dobro zdravlje.

Jarac

Ovog mjeseca pažnju ćete usmjeriti na dobrobit vaše porodice i vaše emocionalno stanje. Vaša ličnost će biti od velike pomoći drugim ljudima od kojih ćete dobiti veliku podršku.

Posao: Vaša karijera će imati manju stopu rasta sa mnogo teških vremena. Samo emocionalna stabilnost će dovesti do pravog uspjeha u vašoj profesiji. Morat ćete da napravite ravnotežu pri trošenju svojih sredstava između zabavljanja i ličnog napretka.

Ljubav: Vaš ljubavni život neće biti tako stabilan kao što se očekivalo, ali sa emotivnim promjenama moći ćete da se upustite u savršen odnos.

Zdravlje: Vaše zdravlje u ovom trenutku neće biti toliko dobro, a kako biste ga popravili potrebno vam je dosta opuštanja.

Vodolija

U potpunosti ćete se usredsrediti na svoj interes, kao i na karijeru, koja će vas zauzvrat učiniti inovativnim. Bićete veoma agresivni u poslu, a fokus će biti na promjeni, što će dovesti do savršenog učinka u postizanju ciljeva. Um će vam biti otvoren za promjene u budućnosti.

Posao: Podnijet ćete različite promjene u svojoj profesiji. Ostajanje na jednom radnom mjestu neće biti moguće jer ćete želiti da promijenite smjer u kojem vam ide karijera. Vaše finansijsko stanje će biti šareno u ovo doba godine. Moći ćete da zadovoljite svoju potrebu za materijalnim stvarima bez ijednog problema.

Ljubav: Tražite partnera sa kojim ćete biti kompatibilni. Zbog ovoga ćete imate tendenciju da se upuštate u različite veze, a potraga će brzo napredovati. Niste raspoloženi da se obavežete.

Zdravlje: Odlično zdravstvene stanje ćete održati ako se dovoljno opustite.

Ribe

Bićete zauzeti fokusiranjem na svoju finansijsku stabilnost, duhovno isceljenje, kao i na dostignuća u karijeri. Društvene vještine će biti pojačane što će dovesti do pozitivnih ishoda u svemu što radite.

Posao: Vaša karijera će veoma brzo napredovati što će dovesti do njenog razvoja. Morate da budete mudri. Imat ćete odličan finansijski napredak i mnogo prilika za ulaganja koja će se ostvariti. Ne rizikujete mnogo svog teško zarađenog novca.

Ljubav: Ljubav između vas i vaše voljene osobe će biti savršena u ovo doba godine. Se*sualnost slobodnih Riba će ih navesti da se upuste u odnose sa komšijama ili prijateljima. Trudnoća je moguća zbog usklađenog odnosa između vas i partnera.

Zdravlje: Vaše zdravlje će biti fantastično. Ojačajte svoje duhovno biće kako biste izbjegli zloupotrebu supstanci pomoću kojih biste željeli da odžite svoj zdravstveni status.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh