Svaštara

Ovo su četiri ključna pravila intimnog pomirenja

Može biti vatren i strastven kao kad ste prvi put dotaknuli jedno drugo

No image - Haber.ba

Jeste li se ikad sa partnerom žestoko posvađali da bi samo nekoliko minuta poslije uživali u divljem se*su? Se*s pomirenja može biti vatren i strastven kao kad ste prvi put dotaknuli jedno drugo, ali miriti se u krevetu nije uvijek najbolje rješenje. Saznajte kad je se*s pomirenja dobar, a kad ne.

1. Riješite problem prije nego što završite u krevetu

Se*s poslije svađe da, ali tek nakon što razgovorom riješite problem! Se*s je samo privremeno rješenje, dođe poput flastera na otvorenu ranu, jer kad se sljedeći put pojavi isti problem, bit ćete još više uzrujani.

2. Nemojte ga koristiti zato da ponovno raspirite strast u vezi

Vika i galama ne bi smjele biti pokretač se*sa. Ako je svađanje jedini način na koji između sebe i partnera stvarate prisnost, onda to nije se*s pomirenja.

3. Nemojte izazivati svađu usred se*sa

Imate li potrebu reći: “I još jedna stvar…”, ovo nije vrijeme za to. U slučaju da je nešto ostalo nerazjašnjeno i muči vas, pričekajte dok oboje ne budete mirni i pribrani,prenosi Avaz.

4. Koristite se*s pomirenja da produbite prisnost

Izbacite sve iz sebe! Iskoristite navalu hormona i adrenalina koji vam poput bujice struje tijelom, da se sa partnerom ponovno povežete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh