Svaštara

Horoskopski znakovi koji nikada ne prihvataju društvene norme

Svi mi imamo buntovnika u sebi koji se budi zbog određenih stvari, ali neki horoskopski znakovi su rođeni pobunjenici.

Horoskop - Horoskopy.gazeta.pl/

Oni ne žele da žive po normama društva, kojima se vode ostali, nego žele da nađu sopstvene vrijednosti u svijetu.

Ovih šest znakova horoskopa ne žele da se povinuje standardima društva u kojem živi:

Blizanci

Blizanci razumiju društvene norme i razmišljaju kritički o njima. Oni očajnički žele da se uklope, ali su konstantno kontradiktorni u toj težnju, što znači da će se svaki pripadnik ovog znaka mrziti sebe ukoliko se povinuje nekom društvenom pravilu u koje ne vjeruje u potpunosti.

Bik

I Bikovi dobro poznaju pravila i upućeni su u posljedice njihovog nepoštovanja, ali će prihvatiti samo one standarde koji im odgovaraju i u kojima uživaju. Bik nema potrebu da se uklopi i da bude jedan u masi. On će sarađivati.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka poznati su kao dubokoumni i emotivni ljudi, ali i kao rođeni buntovnici od kojih se ne može očekivati da se pridržavaju pravila – to jednostavno nije u njihovoj prirodi. Ako društvo od njih traži da se ponašaju na određeni način, oni će uraditi suprotno samo u inat onima koji žele da ih ukalupe.

Vaga

Iako Vaga očajnički žudi za prihvatanjem i potvrđivanjem, ona je buntovnik koji neće odstupiti od svojih uvjerenja. Pripadnici ovog znaka su veoma kreativni, pa se često dešava da su prisiljeni da se obuzdaju i daju mnogo manje od svog maksimuma samo kako bi dobili potvrdu koju žele.

Ali bez obzira na to, neće se povinovati svim pravilima, jer imaju svoje standarde od kojih ne odustaju ni po koju cijenu. Čak i ako rade na svoju štetu, držat će se svojih principa.

Strijelac

Niko ne mrzi pravila, standarde i očekivanja više od Strijelca. Ako im se kaže da nešto moraju da urade u skladu sa društvenim normama, oni pronađu način da se izvuku. Strijelčevi prate samo sopstveni ritam, pravila im veoma malo znače, a društveni standardi služe im za podsmijeh.

Lav

Lav je sposoban da gleda ukalupljeno društvo pravo u oči i da mu pljune u lice. On uživa u pobuni i to radi na autentičan način. Ako se pripadnici ovog znaka ne slažu sa nekom društvenom normom, odbijaju da je prihvate bez razmišljanja, piše “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh