Svaštara

Horoskop – Zvjezdana energija za uspjeh i sreću: Kakve nam nove mogućnosti donosi Mars u Jarcu

Lako postižete uspjehe – evo kakve nam sjajne prilike donosi Mars u znaku Jarca!

Uspješna žena - Twitter

Šta kada imamo snage da dosta toga završimo u toku dana, ali dozvolimo sebi da kažemo da ćemo se određenom temom baviti neki drugi dan. Znak Jarca inspiriše svaki horoskopski znak da kod sebe pokrene proces – moram. Kakav god da vam je raspored planeta u natalnoj karti u nekoj oblasti života kod vas vlada Jarac i ovo popularno načelo. U toj oblasti postavljamo ciljeve, transformišemo se i želimo da ostvarimo odlične rezultate. Ne, ne moramo ništa. Hajde da pokrenemo drugačiju priču kod sebe. Kažemo znam da mogu, ali dozvoljavam sebi da imam i trenutak odmora.

U nastavku teksta saznajte više o vojničkoj disciplini i kako da iskoristite snagu kako biste se bolje organizovali. Odlično planiranje daje mogućnost da ubacimo vrijeme za sebe.

Mars u Jarcu zadužen je za ogromnu energiju koja se skuplja u našem tijelu. Primijetili ste kako smo snažniji od 17. februara i koliko smo posvećeni šta god da radimo. Struktura je prisutna u bilo kojoj akciji koju sprovodimo. Bez konkretne strategije ne upuštamo se u zadatke. Planiranje je važna stavka za znak Jarca, a kada je Mars u ovom znaku to samo usmjerava pažnju još više na organizacione sposobnosti.

Do kraja marta odlični smo u kombinovanju poslovnih i privatnih obaveza i stižemo dosta toga da uradimo u toku dana. Sve je to odlično, ali kao da sebi postavljamo nerealne želje. Nije suština da ukoliko brzo završimo ono što je bilo na spisku, dodamo sebi još obaveza. Bez pritiska. Možete, ali se iscrpljujete. Nemojte se pretrpati zadacima.

Zvijezde su se tako posložile do kraja marta da je kreativnost zastupljena kod svakog horoskopskog znaka. Taj dio možemo koristiti za odmor i beg od poslovnih obaveza koje se gomilaju. Povucite se kada osjetite da vam je previše posla. Možemo izdržati tempo rada po cijeli dan bez pauze, ali ne moramo to sebi da radimo. Tijelo pamti i bude umorno kada nam je potrebno. Zato nježno prema sebi u ovom periodu.

Do kraja marta bićemo fokusirani na uspjeh u karijeri, na konkretnu strategiju kako doći do cilja i akumulaciju energije u vidu istrajnosti. Ne odustajemo od ličnog, ali ni od profesionalnog plana.

Primijetit ćete kako većina nas pronalazi odlične strateške sposobnosti kod sebe iako smo mislili da ih ne posjedujemo. Razmislite šta kod sebe želite da pokrenete, postavite cilj i uočite šta je potrebno da napravite kako bi stigli do vrha.

Ukoliko zamislite planinu na koju je potrebno da se popnete, znate da vam je potrebna disciplina, razrađena forma i vrijeme. Mars u Jarcu ima dobro zamišljenu želju i zna da ga očekuje gomila prepreka, ali njegovo nije da odustane. Upoznajte se sa prilikama koje vam nudi zvjezdano nebo i iskoristite ih kako vi želite.

Dobra organizacija nam olakšava svakodnevnicu i treba je iskoristiti. Kada zapišemo sve obaveze znamo šta moramo, a šta ne moramo da uradimo. Kada završimo sa poslom, onda se možemo posvetiti odmoru. Svjesni smo da se ništa ne dešava preko noći i da strpljenje radi za nas.

Sve shvatamo preozbiljno, možemo imati strog stav prema nekim temama. Prepoznajte ove šablone kod sebe, ne morate biti isključivi. Nije trenutak da se odustaje, ali nije ni poželjno da sebe mučimo. Potrebno je uspostaviti ravnotežu, kako u sebi tako i u svojim potrebama.

Iskoristite ekspeditivnost, mogućnost fokusa i discipline dok se radi određen posao. Lako završavamo sve što je na spisku.

Trenutno na nebu zvijezde su se rasporedile tako da nam pružaju mogućnost kreativnosti, ali i odgovornosti. Prepoznajte i iskoristite balans, piše “Mogu ja to sama“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh