Svaštara

Koji horoskopski znaci najteže pronalaze ljubav i životnog saputnika

Nekim horoskopskim znacima je teško da pronađu ljubav i često ostaju sami zauvijek.

Usamljenost - Večernji.ba

Pronaći ljubav i pravog partnera zna biti izuzetno komplikovano iz više razloga. Da li ste nekad pomislili da je i vaš horoskopski znak jedan od njih? Svi se mi razlikujemo po karakternim osobinama koje se odražavaju na mnoge aspekte. Ljubav je jedan od njih. Nekim horoskopskim znacima je teško da pronađu ljubav i često ostaju sami zauvijek, prenosi “Aura“.

Pogledajte o kojima se radi.

Ovan

Ovan je tvrdoglav i veoma impulsivan znak. Iako ove osobine mogu biti korisne u poslu, partner se teško sa njima nosi. Ovnovi su strastveni, ali nestrpljivi. Mnogi bježe iz takvog odnosa jer ne žele život pun stresa.

Bik

Bik je takmičarski znak. Ne samo da uživa u dobroj raspravi. već i želi da se svađa i pobijedi. Njihova energija je iscrpljujuća za partnera. U toj želji da pobijede, oni su veoma naporni. Intenzivni su i zahjtevni, pa ih partneri na kraju ostavljaju.

Djevica

Za razliku od Ovnova i Bikova, Djevice su velikodušne. Zapravo, one su toliko brižne da to počinje da guši partnera. U kombinaciji sa takvom prirodom, njihov perfekcionizam se shvata kao kritika. Partner se često pita da li mu je dozvoljeno da uradi bilo šta, a da ga Djevica ne vidi kao nepodesnog.

Jarac

Jarčevi su odlučni. Vole svoju nezavisnost i teško im je da sagledaju tuđe gledište. Oni su lično perfekcionisti, ali zbog te osobine često kritikuju svoje partnere. Drugi ih doživljavaju kao elitiste i snobove. To je koktel osobina sa kojim mnogi neće znmati da se nose.

Vodolija

Vodolijama je teško da se bilo čemu posvete i ne žele da pokažu svoju ranjivost u vezi. To zbunjuje partnera pa se često pita koliko su one zapravo posvećene tom odnosu. Njihove emocije su obično mlake. Mnogo je potrebno kako biste ih impresionirali i stekli njihovo povjerenje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh