Svaštara

Ozbiljni, snalažljivi, ali nedruštveni: Horoskopski znak koji izbjegava ljude

Šutljivi su i nerado se povjeravaju drugima, a izbjegavaju i da traže pomoć od drugih.

Muškarac - Magazinplus.eu

Osobenjaci su i sve stvari više vole da urade sami nego da im neko smeta. U tome prilično uspijevaju, jer su isuviše tvrdoglavi i uporni. To uopšte ne skrivaju, već, ako je potrebno, to mogu i dokazati na najbrutalniji način, piše “Krstarica“.

Hrabri su i ne boje se nikakvih prijetnji. Ako napadaju, to rade bez ikakvih svađa, jer oni ne vole niti žele da mnogo razgovaraju.

Ipak kod njih je na prvom mjestu velika radna sposobnost i racionalnost. Znaju biti i u tom kao i u svemu veoma uporni, tako da se često popnu visoko u društvu.

Iako često padaju u melanholična raspoloženja, nježnost im nije najbolje poznata osobina. Oni su rođeni praktičari, kako na poslu tako i u ljubavi. Teško se uključuju u neke veće društvene grupacije, boje se onih koji im vjeruju, a strijepe od svih koji im ne vjeruju.

To je JARAC.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh