Svaštara

Tipovi žena koje većina muškaraca ne smatra podobnim za brak

U početku će muškarac biti zainteresovan za ženu koju je teško osvojiti, ali poslije nekog vremena će poželjeti da bude sa ženom koja ne igra igrice i koja nije toliko nedostižna.

Vjenčanje - Ilustracija/z1035.com

Gospođica “ljubomorna”; Ona je uvijek nepovjerljiva i sumnjičava, a iako je možda bila povrijeđena u prošlosti, to nije izgovor da se tako ponaša u svim vezama. Zbog toga, u većini slučajeva, muškarci raskidaju sa takvim ženama, jer niko ne voli da ga stalno sumnjiče.

Gospođica koja naređuje; U početku će to muškarcima biti simpatično, jer vole ambiciozne žene koje znaju šta žele, ali poslije nekog vremena će shvatiti da to i nije tako bajno, jer će se osjećati kao da im neko stalno govori šta da rade. Ukoliko se prepoznate u ovakvom opisu, pokušajte da uradite nešto povodom toga.

Gospođica koja igra igre; Nekada je sigurno zabavno igrati igrice, ali na duže to može uticati na vašu vezu. U početku će muškarac biti zainteresovan za ženu koju je teško osvojiti, ali poslije nekog vremena će poželjeti da bude sa ženom koja ne igra igrice i koja nije toliko nedostižna.

Gospođica koja traži očinsku figuru; Eksperti su rekli da ovaj tip žena izlazi sa starijim i imućnijim muškarcima, jer zapravo traže očinsku figuru. Ovakvi muškarci će u početku sigurno biti polaskani zato što mlađe žene žele da izlaze sa njima, ali će poslije nekog vremena shvatiti da one treba da riješe neke stvari prije nego što se skrase.

Gospođica koja želi da ga promijeni; Još jedna česta greška je ta da žene žele da promijene partnera kako bi odgovarao njihovim potrebama i željama. Možda i postoji muškarac koji će dopustiti da ga promijenite, ali većina muškaraca ovakav tip žene smatra neprivlačnom,piše Infpult

Gospođica koja voli da tračari; Ovakav tip žene voli dosta da tračari i uživa da priča o drugim ljudima i njihovim problemima. To će možda u početku nekom muškarcu biti interesantno, ali poslije nekog vremena jedina stvar koju će željeti da uradi je da ode.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh