Svaštara

Horoskop – Očekuje nas veliki period transformacije: Šta nam donosi retrogradni Pluton do 5. oktobra 2020. godine

Velike promjene su pred nama do 5. oktobra 2020. godine – šta nam donosi retrogradni Pluton u Jarcu!

Žena - Astrosudbina.com

Pluton, planeta transformacije, najdubljih strahova, se*sa, nasilja i moći kreće u svoj retrogradni hod kroz dugu polovinu Jarca. Od nedjelje, 26. aprila pa sve do 5. oktobra 2020. godine biće u retrogradnom hodu.

Posljednja planeta u horoskopu nosi u sebi želju za promjenom kroz duboku transformaciju. Jedan je od učesnika trenutne krize u svijetu i sam po sebi ne donosi mnogo šete, ali pošto je bio udružen sa Saturnom, još uvijek osjećamo posljedice.

Njegovim retrogradnim hodom biće najavljena nova etapa transformacije.

Ovo znači da kroz neki prekid ili kraj, doticanje dna, kreće transformacija koja nas pretvara u nešto novo.

Da li će naše novo stanje biti dobro ili loše zavisi samo od nas.

Pluton u Jarcu je donio siromaštvo, jedan je od učesnika silnih finansijskih problema, a umije i da umiješa prste u revolucije.

Na ličnom nivou Pluton u Jarcu traži transformaciju u domenu oslobađanja, u zavisnosti od novcu i od dubljih strahova, kao i potrebu za kontrolom, piše “Astro sudbina“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh