Svaštara

Jarac – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Jarac u junu mjesecu po astrologiji.

Jarac - Hercegovinapromo.com

POSAO

Mnogo su povoljnije okolnosti za posao ovog mjeseca. Vrhunac nezadovoljstva u svim segmentima vašeg života mučit će vas početkom mjeseca, ali ubrzo jenjava, okolnosti koje su usporavale vas rad prolaze. Već od druge sedmice u mjesecu osjetit ćete olakšanje i otvoren put za dalje napredovanje i usavršavanje. Okolnosti će se promijeniti na bolje, ali jedini faktor koji ce usporavati i remetiti vase planove ste vi sami. Da, sami sebe opterećujete prošlim događajima koji nemaju više značaj za vašu sadašnjost. Nikako da krenete naprijed i oslobodite se proslošti. Na taj način ne možete ni da napravite neke odlučne i konkretne poteze. S druge strane vrlo ste mrzovoljni i nedostaje vam elana. To nadoknađujete tako sto nalazite načina da kontrolišete sve oko sebe na neprijatan način, što moze doprinijeti tome da se stekne utisak da ste okrutni i bez skrupula. Te vaše osobine naročito će doći do izražaja ukoliko ste na nekom važnom položaju ili funkciji. Ne trpite nikakvo suprotstavljanje svojoj volji. Oni koji nisu u takovom poslovnom i društvenom položaju, svoje negativne osobine usmjerit će prema najbližima, uglavnom porodici. Druga polovina mjeseca vam je povoljna za sve, treba da se riješite na neke promjene u svom načinu rada, komunikacije i saradnje sa drugima. Strpljenje vam je najjače oruzje, pa se oslonite na njega, piše “Besnopile“.

LJUBAV

Porodična situacija je mnogo mirnija i stabilnija počev od druge sedmice u mjesecu, a sredinom mjeseca imat ćete priliku za neku radost u okviru kuće i porodice. Značajno bolji emotivni period kreće sredinom mjeseca i do kraja maja imate priliku da izgladite sve nesporazume sa partnerom. E**tski život će opet biti interesantan i uzbudljiv i moći ćete da se sasvim prepustite uživanju. Nemojte pokušavati da kontrolišete sebe, propustit ćete istinsko zadovoljstvo u ljubavi. Ako ste slobodni, vrlo privlačnu osobu možete upoznati na nekom zabavnom mjestu, kafiću, klubu, restoranu ili pak, nekom sportskom mjestu. Zvijezde su na vašoj strani, vi samo treba da se opustite i krenete u akciju.

ZDRAVLJE

Hronični problemi sa kostima. Koza i kosa takođe.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh