Svaštara

Kakva vas sreća očekuje u Maju: Bikovi imaju sreće u novcu – Vodolijama se otvara mogućnost za ljubav

Kakvu sreću i nove početke mogu imati pojedinačni znakovi i na kom polju

Sreća - Blogspot

OVAN Vi shvatate da životna filozofija vrednovanja, obrazovanja, učenja sada treba da se pokrenu. Mnogo hrabrosti i praktičnih veština sada primenjujete u svakodnevnom životu i otud dolazi materijalno blagostanje. Potrebno je da sačuvate harmoniju u svom ljubavnom životu.

BIK Vi pokrećete resurse što može biti nasledstvo ili novac od vašeg partnera. Oslobađate se strahova i menjate svoja uverenja što je vama zaista teško. Sve se svodi u narednom periodu na materijalna i emotivna dešavanja gde vam vaša vladavina daje najbolje što može na svim životnim poljima.

BLIZANCI Vi pokrećete velika čišćenja u partnerskim odnosima. Menja se sistem uverenja kada su partneri u pitanju. Velike promene ličnosti i duhovni rast. Ogromni se*sualni apetiti gde vas niko ne može sputati da zadovoljite svoje potrebe. Poslovno se ovog meseca ne trudite jer vam čak 4 planete, koje idu retrogradno, nisu naklonjene.

RAK Vi se pokrećete u polju posla, zdravlja i svakodnevnog života. Ne vredi da se odupirete promenama jer će vas disbalans prosto razboleti. Pojedini Rakovi su skupili hrabrost da napuste posao koji ih ne zadovoljava. Ostvarujete nedostižne ciljeve dok vas intuicija vodi do finansijske zarade.

LAV Vi pokrećete veliko čišćenje u ljubavnom životu, a i sa decom pa se vaša kreativnost i uživanje mogu naći u praznom hodu. Više ništa ne možete rešavati na isti način, sve se menja. Velika reorganizacija u životu baš se u ovom mesecu pokreće. Budite spremni jer su pred vama neobične ideje od kojih dolazi priliv novca što ne isključuje iznenadni dobitak.

DEVICA Vi u ovom mesecu pokrećete sređivanje svega što je vezano za porodicu, dom i bolnu prošlost. Moguć je komplikovan odnos sa majkom, neka trauma ili dominacija. Mnoge Device dobijaju ono što odavno žele i snovi se ostvaruju . Imate podršku planeta pa postajete sve moćniji u ovom mesecu.

VAGA Vi pokrećete velike promene u komunikaciji, među rođacima, komšijama i u okruženju. Prava je prilika da napravite znatne promene u komunikaciji. Zvezde su vam naklonjene kada su finansije u pitanju pa nema potrebe da brinete. Veći priliv novca je siguran u ovom mesecu.

ŠKORPIJA Vi pokrećete odnos prema sopstvenim vrednostima, finansijama i uopšte vrednostima. Mogućnost za rast na duhovnom planu je istaknut. Uklanjate mnoge blokade koje vas koče već neko vreme. Porodica nije u prvom planu već vas zanima lični i društveni život. Venera vam daje se*sualni magnetizam.

STRELAC Vi pokrećete demontiranje stare ličnosti pa se samim tim menjaju vaša uverenja, pravac života, misija, izgled itd. Svi poslovni uspesi su pred vama kroz partnerstva i uz pomoć pravih ljudi koji vam pomažu da dođete do lepog priliva finansija.

JARAC Vi pokrećete, bolje reći, završavate sa nečim ili nekim što više nema svrhu i što vam nije potrebno. Sve to može se odnositi na inhibicije, zavisnost, zatvor koji smo sami sebi stvorili. Ako ste slobodni, sudbinska ljubav je ispred vas. Finansijski problemi će biti rešeni u ovom mesecu uz podršku kredita ili nasledstva.

VODOLIJA Vi pokrećete dugoročne planove uz pomoć grupe, tima. Oslobađate se stvari koje više nemaju nikakvu funkciju u vašem životu. Otvara se mogućnost za ljubav i decu. Velika iskušenja vas vrebaju pa bi bilo dobro da ne ulazite u brze a velike novčane zarade čemu je zaista teško odoleti,piše Infpult

RIBE Vi gradite karijeru i dalje, vide se pomaci ali preti i narušavanje iste. Nema potrebe da vas pogađa šta drugi misle o vama. Velika mogućnost uz planetarnu podršku vam ide na finansijskom polju. Veća svota novca vam dolazi iz više izvora tako da će ovo biti jedan mesec izobilja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh