Svaštara

Horoskop – Cvjetni pun Mjesec donosi divne promjene: Šta treba uraditi za sreću i bolji život

Dogodit će se posljednji Supermjesec u 2020. godini – njegova cvjetna energija donosi divne promjene i šansu za bolji život!

Cvjetni Mjesec - Lovesensa.rs

Supermjesec, koji se očekuje 7. maja, biće posljednji Supermjesec u 2020. godini, a kreće se u znaku Škorpije, piše “Lovesensa“.

Ovo može biti vrijeme istraživanja i novih mogućnosti. Istog dana predviđa se da će meteorski pljusak Eta-Akuariid dostići vrhunac u ranim časovima što će dati nevjerovatnu predstavu zvezda padalica na nebu. Ove dvije pojave na u Univerzumu simbolizuju dobre vijesti, vraćaju nadu.

Iako znamo da ovaj nebeski događaj nije neko čudo, on definitivno može biti događaj za pamćenje. Eta-Akuariid je zapravo uzrokovan ostatkom Halleieve komete – još jednog spektakla koji možemo primijetiti na svakih 75 godina.

Ovaj puni Mjesec vodi nas ka razumijevanju i divljenju završetka jednog ciklusa.

Ciklus je neizbježan. Svaki put počinje i završava se. Stvari koje počinju moraju se završiti jednog dana. Ali ovoga puta se ne završava loše.

Sa svakim završetkom dobijate novi početak, a sve više prilika kuca na vaša vrata. Sve loše može biti očišćeno, od duše do uma, i priprema nas za sljedeće pomračenje.

Majski Supermjesec događa se na 17 ° Škorpije!

Većinu naših života možemo bolje objasniti ako ih razumijemo kroz metafore u prirodi. Jesenja šuma pokazuje sjaj prirode. To je vrijeme kada priroda razvija svoju ljepotu i bogatstvo prije nego što pređemo u sljedeću fazu zime.

Koliko god se trudili, ne možemo spriječiti dolazak zime, prosipanje lišća. Ali, umjesto da na jesen posmatramo kao vrijeme smrti, možemo izabrati da na to gledamo kao na vrijeme kad matična priroda rasipa lišće kako bi oplodila tlo i omogućila novo rođenje i svježe početke u mjesecima koji slijede.

Završeci obično nose bol sa sobom, što se može pokazati kao poteškoća u otpuštanju. Sumnjamo u smirenost koju zaslužujemo nakon duge bitke ili stalnog sukoba. Ali, kada se bliže završeci, kada je sve rečeno i učinjeno, kada više nema šta da se radi, tada možete naći utjehu. Dvije stvari su važne: znate da se više ništa ne može učiniti i gdje osjećate komfor kada se otvore mogućnosti za novi početak.

Ovaj Supermjesec u Škorpiji pomoći će nam da prekinemo žice koje nas vežu i zadržavaju. Postat ćemo ekstra osjetljivi, ali samo kako bismo u potpunosti moli da realizujemo svoje emocije. Ovo će nam pomoći da razbijemo okove zatočenosti i stvorimo prostor za nove snove i mogućnosti.

Ovaj Supermjesec donosi transformaciju. Skinite staru kožu prije nego što navučete novu. Krenite iznova da podižete samopouzdanje i dozvolite da se promjene dogode.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh