Svaštara

Horoskop – Stvari koje treba uraditi dok traje retrogradni Jupiter u Jarcu: Astro prognoza od 10 maja do 13. septembra 2020. godine

Horoskop od 10. maja do 13. septembra! Ovo se događa na svakih 12 godina – da li ste spremni za karmu koju donosi retrogradni Jupiter u Jarcu!

Jarac - Hercegovinapromo.com

Jupiter kreće svoj retrogradni hod u znaku Jarca od 10. maja do 13. septembra, piše “Lovesensa“.

Jupiter je tokom većeg dijela godine retrogradan, tako da je ovo prirodan i normalan ritam na koji smo navikli. Ali, drastična promjena je to što je sada Jupiter u znaku Jarca, što se događa jednom u 12 godina. Taj odnos zapravo donosi jednu svježu i drugačiju energiju.

Jupiter je planeta obilja. Donosi razne mogućnosti i pomaže da proširimo vidike i sagledamo životne smjernice sa jasnoćom. Dar ove planete je baš u tome što možemo lakše da vidimo važne znakove na našem životnom putovanju.

Ovi darovi nestaju kada Jupiter uđe u direktnu fazu i nije tako lako pristupiti široj slici. Naš fokus postaje manji, a od nas se traži da sužavamo određene teme u našem životu.

Umjesto da stvari posmatramo iz ptičje perspektive, sada na sve poduhvate i promjene gledamo usko, orijentisani na detalje koji su često nevažni.

Kada posmatrate širu sliku, možete bolje razumjeti važne pouke i smjernice. Sa druge strane, kada se fokusiramo samo na male dijelove slike nemoguće je da razumijemo cijeli kontekst. Možemo samo razumjeti mali dio cjeline.

Iako je naš domet ograničen, naša mašta se može pojačati. Taj mali dio slike koji primjećujemo utiče na naše maštanje, lutanje i odlazak izvan granica realnosti, što može donijeti nevolje – naročito na polju karijere.

Ipak, kada se fokusirate dugo na detalje, dijelovi slagalice počinju da se sklapaju i konačno primjećujemo ono što je potrebno. Zato budite strpljivi i kockice života sklopit će se same od sebe.

Retrogradni Jupiter utiče na naše ambicije, potrebe i želje za uspehom. On budi svijest o stvarima koje želimo da gradimo i stvaramo.

Retrogradni Jupiter u Jarcu pomoći će vam da postavite temelje i stvorite čvrste osnove za napredovanje.

Kako možete stvoriti prostor za ovo širenje? Koje praktične korake možete preduzeti?

Jarac je zemljani znak i želi da iza svake akcije koju preduzmemo stavimo integritet i jasnu misao. Želi da stvorimo čvrstu i stabilnu osnovu koja nam omogućava da se popnemo visoko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh