Svaštara

Koje znakove Zodijaka očekuje rizik do kraja maja: Problemi na ljubavnom planu i sporo ispunjenje želja

Tri horoskopska znaka će imati težak period u maju – kosmos im daje veliki test!

Ljubavni horoskop - Sibenik.in

I mada je većina nas sklona tome da prigrli dobre dane, a za loše krivi neke nepoznate činioce, nije na odmet uzeti u obzir u tom pogledu i neke astrološke aspekte. Danas vam donosimo razloge zbog kojih će maj mjesec biti kritičan za Škorpije, Strijelčeve i Ribe. Ova tri horoskopska znaka će zaista imati težak period na brojnim poljima, a kako biste stekli jasniju sliku zašto je to tako, zavirit ćemo u tajne kosmosa.

Socijalna distanca može, ali i ne mora biti vaša ideja o savršenom godišnjem odmoru. Kako god da istu sagledavate, pruža vam se jedinstvena prilika da se fokusirate na sebe i svoje unutrašnje biće. Kada Venera, planeta koja predstavlja zadovoljstvo i odnosi se na vrijednosti u životu, dođe u poseban položaj oko 13. maja, njen uticaj će se u velikoj meri osetiti, a najteže će pasti Škorpijama, Strijelčevima i Ribama. Iako će uticaj Venere jasno da se odrazi na sve znake Zodijaka, ova tri znaka će najteže da se nose sa danima koji su pred nama.

Ovo znači da će osobe rođene u znaku Škorpije, Strijelca i Riba, imati problema na ljubavnom planu, sa ispunjenjem vlastitih želja i sa sistemima vrijednosti. Maj mjesec je rezervisan za samo-refleksiju. S toga ako ste rođeni u ovim znakovima, budite nježni prema sebi i ne zaboravite da pronađete svoj mir.

ŠKORPIJA

Sezona Bika izaziva vas na više polja. Niko ne voli kada sunce prolazi kroz njihov suprotni polarni znak, ali je poruka Škorpijama – niste sami u ovome. Loša vijest je što ćete morati blisko i lično da se upoznate sa svojim partnerom sa druge strane. Iako bismo obično bili oduševljeni spajanjem sa drugim tijelom, umom i dušom, sa Bikom je to teško jer on sve u odnosu na Škorpije, radi drugačije.

Sa Uranom u toj mješavini, mogli biste osjećati nemir u svojim vezama i imati jaku želju za slobodom. Osluškujte svoje tijelo i ne plašite se suočavanja sa novootkrivenim istinama. Pluton, vaš treći vladar takođe će biti aktivan, a kako je isti poprilično brbljiv ovo će vam znatno otežati komunikaciju. Međutim nešto važno će vam se predstaviti tokom ovog mjeseca, i nije moglo doći u boljem trenutku.

STRIJELAC

Suočavate se sa stvarima koje obično ne poštujete. Vrijjeme je da preuzmete punu odgovornost za svoje postupke. Ovo može biti zastrašujuće, jer kao pravo dijete Jupitera težite ka tome da putujete više nego što bi trebalo. Veza između vaša dva vladara Jupotera i Plutona, sigurno će vas podstaći na mnoge izazove i staviti pred vas rizične odluke. Vaši odnosi sa partnerima takođe će se naći na pregledu ovog mjeseca. Važno je da prepoznate količinu energije koju ulažete u ove veze i da procjenite da li vam je ista uzvraćena istom mjerom ili ne. Vrlo lako ćete se tokom ovog mjeseca osjetiti rasijano i nećete moći da se skoncentrišete na ono što radite. Sunce će silovito tresti vašu šestu kuću, zadajući vam mnogo posla.

RIBE

Situacija koja vas očekuje tokom maja će vas pokrenuti više nego inače. Budite prije svega iskreni prema sebi. Ne postoji mjesto poput kuće, zar ne? Boginja ljubavi će ovog mjeseca lebdjeti nad vašom četvrtom kućom, porodicom i emocionalnim osnovama. S tim na umu bilo da želite samo da sanjarite ili raskidate veze, ono sa čim ćete morati da se suočite jesu odnosi u porodici. Blizanci predstavljaju znak komunikacije, zato se ne plašite da govorite istinu. Mars ulazi u vaš znak i to će vam dati dodatnu dozu energije. Ljutnju koja će sigurno biti prisutna preporučljivo je da pretvorite u pasivnu agresiju. Kako vam ovo nije baš sjajan mjesec, štedljivo trošite energiju jer će vam ista zaista trebati, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh