Svaštara

Greške u ljubavi koje prave većina žena,odbijate pravu ljubav od sebe

Stalno nezadovoljstvo sobom može ponekad imati ozbiljan uticaj na raspoloženje i želje žene, i posledično, naštetiti odnosu sa partnerom

Ljubav je otvorena knjiga sa bezbroj praznih stranica koje vašom rukom treba da budu ispisane, piše Lovesensa. To je predivan roman ispunjen divnim uspomenama, ali je istovremeno i udžbenik koji je prepun dobrih i loših iskustava, grešaka i pravih koraka iz kojih iznova i iznova treba da ulimo.

Love coach stručnjaci ističu da u 90 odsto žena u vezi pravi sledeće greške i tako dobijaju energiju ljubavi i ugrožavaju harmoniju odnosa. Reči mogu biti blagodat, ali i moćno oružje koje zadaje najteže rane. Ljubav je cvet koji zahteva potpunu i svakodnevnu negu, a jedan propust može uzrokovati da uvene i zauvek se osuši.1. Beleške iz prošlosti Život u prošlosti donosi negativnost na mnogim pšoljima, a naročito u ljubavi. Ako u srcu čuvate zrnca negativnih postupaka iz prošlosti, to može biti toksični atak na odnos sa partnerom. Prebacivanje greški iz prošlosti tokom trenutnih rasprava ne donosi vam moć i dobru predstavu o sebi, već pokazuje da je vaš odnos odavno poljuljan i da niste spremni da oprostite.

2. Stalna pristupačnost Divno je ako ste partneru konstantna podrška, želite da mu pomognete ili mu svakodnevno priredite neki lep gest. Međutim, stalna pristupačnost čini da zaboravljate na svoje potrebe i pokazujete partneru da ste se apsolutno predali njemu i njegovim željama.

Pokušajte da napravite balans između ljubavi prema partneru i ljubavi prema sebi. Ne zaboravite na ono što vaša duša zahteva od vas. Kvalitet veze značajno zavisi od odnosa koji je žena razvila sama sa sobom. Partner i ljubav joj donose radost, ali za njenu sreću i zadovoljstvo je ona sama isključivo odgovorna.

3. Sreća treba da se pokvari Da li poznajete osobe kojima je život “procvetao”, a one traže razlog za nesreću? Psiholozi ističu da je potreba za “kvarenje sreće” osnovana još u detinjstvu, u odnosu deteta i roditelja. Kada sve ide kako treba, mnoge žene traže razloge zbog čega nešto nije baš u savršenom skladu. Pokušajte da se oduprete nepoverenju i neosnovanim strahovima, jer to ima razarajuće dejstvo na odnose i vaše mentalno i emotivno stanje.

4. Svest o sopstvenoj lepoti i vrednosti Mnoge žene se nažalost nekoliko puta u životu suoče sa nedostatkom samopouzdanja i nesigurnosti. Ova greška zasniva se na strahu da neće ispuniti očekivanja društva ili partnera, kao i na stalnom upoređivanju sebe sa drugim ženama ili mlađom verzijom sebe,piše Infpult

Stalno nezadovoljstvo sobom može ponekad imati ozbiljan uticaj na raspoloženje i želje žene, i posledično, naštetiti odnosu sa partnerom. Kada žena konačno osvesti svoju spoljnu i unutrašnju lepotu, počinje da uživa u njoj i brine se o njenom održavanju. Tada i emotivna veza ubrzo postaje stabilnija i srećnija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh