Svaštara

Horoskopski znakovi koji bi mogli da imaju težak period do kraja Maja – Kosmos im dalje veliki test

Ova tri horoskopska znaka će imati težak period u maju – kosmos im đalje veliki test!

Horoskop - Blogspot

Škorpija Sezona Bika izaziva vas na više polja. Niko ne voli kada sunce prolazi kroz njihov suprotni polarni znak, ali je poruka Škorpijama – niste sami u ovome. Loša vest je što ćete morati blisko i lično da se upoznate sa svojim partnerom sa druge strane.

Iako bismo obično bili oduševljeni spajanjem sa drugim telom, umom i dušom, sa Bikom je to teško jer on sve u odnosu na Škorpije, radi drugačije. Sa Uranom u toj mešavini, mogli biste osećati nemir u svojim vezama i imati jaku želju za slobodom.Osluškujte svoje telo i ne plašite se suočavanja sa novootkrivenim istinama. Pluton, vaš treći vladar takođe će biti aktivan, a kako je isti poprilično brbljiv ovo će vam znatno otežati komunikaciju. Međutim nešto važno će vam se predstaviti tokom ovog meseca, i nije moglo doći u boljem trenutku.

STRELAC Suočavate se sa stvarima koje obično ne poštujete. Vreme je da preuzmete punu odgovornost za svoje postupke. Ovo može biti zastrašujuće, jer kao pravo dete Jupitera težite ka tome da putujete više nego što bi trebalo. Veza između vaša dva vladara Jupotera i Plutona, sigurno će vas podstaći na mnoge izazove i staviti pred vas rizične odluke.Vaši odnosi sa partnerima takođe će se naći na pregledu ovog meseca. Važno je da prepoznate količinu energije koju ulažete u ove veze i da procenite da li vam je ista uzvraćena istom merom ili ne. Vrlo lako ćete se tokom ovog meseca osetiti rasejano i nećete moći da se skoncentrišete na ono što radite. Sunce će silovito tresti vašu šestu kuću, zadajući vam mnogo posla.

RIBE Situacija koja vas očekuje tokom maja će vas pokrenuti više nego inače. Budite pre svega iskreni prema sebi. Ne postoji mesto poput kuće, zar ne? Boginja ljubavi će ovog meseca lebdeti nad vašom četvrtom kućom, porodicom i emocionalnim osnovama. S tim na umu bilo da želite samo da sanjarite ili raskidate veze, ono sa čim ćete morati da se suočite jesu odnosi u porodici,piše Infpult

Blizanci predstavljaju znak komunikacije, zato se ne plašite da govorite istinu. Mars ulazi u vaš znak i to će vam dati dodatnu dozu energije. Ljutnju koja će sigurno biti prisutna preporučljivo je da pretvorite u pasivnu agresiju. Kako vam ovo nije baš sjajan mesec, štedljivo trošite energiju jer će vam ista zaista trebati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh