Svaštara

MAGNET SU ZA MUŠKARCE: Osobine ŽENA koje su neodoljive za jači pol, NIJE dovoljan samo FIZIČKI IZGLED

Ovo je od presudnog značaja!

Koliko puta ste se zapitali “kako je ona uspela da ostvoji takvog dasu'” ili “kako joj polazi za rukom da se svi za njom okreću, a u opšte nije lepa”. Zašto stalno zaboravljamo da lepota nema veze sa privlačnošću niti seksepilom. Da bi neko bio privlačan drugima, ne mora da ima lepo lice i zgodno telo, naprotiv. Lepota je u oku posmatrača, subjektivni doživljaj, stoga nametnuti standardi ne znače mnogo kada se dvoje ljudi nađu oči u oči. Tada u prvi plan dolazi nešto drugo.

Evo u čemu je tajna privlačne žene: 1. Ona voli sebe

Glavna tajna privlačnih žena jeljubav prema sebi. One su shvatile da su sebi najbitnije. Svesne su da nisu savršene, znaju svoje mane, ali ih vole kao i svoje vrline.Ne smeta im poneki kilogram viška, opuštena koža, strije niti celulit. Prihvataju sebe u potpunosti, ne razmišljaju o tome šta će drugi da kažu, samouverene su i to je ono što privlači muškarce.

2. Iz nje isijavaju strast i energija

To ne mora da ima isključivo seksualnu konotaciju. Žena je interesantna muškarcima kada joj oči gore. Kada uživa u svom poslu ili hobiju. Ili je, možda, strastveni zaljubljenik u prirodu, adrenalinske aktivnosti ili je motiviše pomaganje drugima. U njenim očima uvek se vidi uzbuđenje i privlačnost i to je ono čime pleni.

3. Ona zna svoju vrednost i sigurna je u sebe

Žena privlačna muškarcima uvek se odlikuje svojim držanjem. Kroz život ide uzdignute glave, ponosna je na sebe i svoja postignuća. Svesna je svojih nedostataka, promašaja, neuspeha, ali je oni ne sputavaju da nastavi dalje. Sigunra je u sebe, ne treba joj potvrda drugih da vredi. Ona ceni sebe, ali i druge. Nema potrebu da ponizi druge da bi sebe uzdigla. Prema drugima se ponaša onako kako bi volela da se prema njoj ophode.

4. Ona je vesela i optimistična

Niko ne voli negativne osobe, koje se stalno žale, koje u svemu vide nešto loše. Žena koje je puna života, nasmejana, optmistična ne mora da bude lepotica niti savršeno zgodna. Ona privlači muškarce svojom vedrinom, verom u život, u lepo.

5. Sa zahvalnošću prima poklon ili kompliment

Tajna privlačnih žena je i u zahvalnostli. Svesne su svoje vrednosti i pojave, znaju da zaslužuju pažnju i ljubav. Veruju u zakon privlačenja, stoga sa zahvalnošću prihvataju sve što im univerzum šalje – bio to komplimetn, poklon ili pak kritika.

6. Ona je sama sebi dovoljna

Ovo može da zvuči negativno, ali nije. Privlačna žena ne želi da zavisi od drugih ljudi, niti da njena sreća bude uslovljena drugima. Ima toliko zanimljiv i sadržajan život da uvek pronađuenešto za sebe, za razliku od onih koji grčevito prate svaki pokret muškaraca i ne dozvoljavaju im da negde odu bez njih. Ona može da bude srećna i kada je sama, ne oseća se slabo, ranjivo i usamljeno kada nema partnera.

7. Ona je misteriozna

Žena koja ume da privuče pažnju muškaraca nikada ne nudi sve odmah i odjednom. Ona je misteriozna, otkriva se pomalo, što stvara još bolji utisak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh